29/6 säljstartar vi BRF Lyckoklövern!

Nu finns det möjlighet att anmäla ditt intresse till nästa etapp på Täljöhalvön – Lyckoklövern. Den 29 juni kommer dessa bostäder att släppas till försäljning.

I en sydvästsluttning i ett skogsbryn med vacker utsikt över ängar och vatten planeras ett komfortabelt och modernt boende som utformas för att ta tillvara områdets vackra miljö.

Här kommer vi att uppföra tre huskroppar som utformas stilfullt och lågmält med robusta materialval som åldras vackert och håller länge. Via stora fönsterpartier och generösa gröna ytor närmast husen suddas gränsen mellan ute och inne bort. Här erbjuds rymliga balkonger med fantastiska sollägen och fina naturvyer. Lyckoklövern är det hus som ligger i mitten.

Parkering finns lättillgängligt och ett förråd finns till varje lägenhet. På den gemensamma gården kommer det bl. a finnas odlingslotter för den med gröna fingrar, boulebana för den som tycker om att spela och grillplats för gemensamma middagar.

Läs mer om Lyckoklövern på Credentias hemsida.

Anmäl dig till säljstart genom att höra av dig till vår fastighetsmäklare Michelle Thöming på Mäklarhuset: 076-858 53 94 eller michelle.thoming@maklarhuset.se.


Nyheter