Välkommen till Täljöhalvöns dag!

För att fira att första etappen Täljö Strandäng snart är inflyttningsklar, arrangerar vi återigen Täljöhalvöns dag. En heldag som blir full av roliga och spännande aktiviteter för både barn och vuxna.

Under dagen kan de små hoppa hoppborg, träffa en trollkarl som gör ballongdjur, få ansiktena målade, prova ponnyridning och äta korv, medan de vuxna kan njuta av en riktigt god kaffe i den mobila espressobaren. Alla är välkomna att följa med på en traktortur för att få en bättre bild av området, som inom några år kommer att vara fullt av bostäder, service och butiker.

På plats finns samtliga byggföretag med bostäder till försäljning i området, arkitekter, projektledare samt kommunens representanter, som gärna berättar mer om hur det är bo med havet som granne i ett av Österåkers kommuns mest expansiva områden. Du träffar även andra lokala aktörer som bl.a. Wira Spelen, och Österåkers Golfklubb som låter dig prova din golfswing mot ett golfnät, samt hör kommunalråd Michaela Fletcher hålla tal kl. 13:30.

Och du! Missa inte vår tipspromenad. Första pris är en ballongfärd över området för fyra, komplett med champagnedop. Tävlingsreglerna hittar du här.

Eventet hålls söndagen 12/5 kl 12.00-15.00 på Täljöhalvön, nedanför kursgården på Täljöviksvägen 10, 184 92 Åkersberga. Läs mer och anmäl intresse här

Vi ses den 12 maj!


Nyheter