Täljöhalvöns dag 27 maj

På Täljöhalvön i Österåker, bara 30 minuter från Stockholm city, växer tre nya stadsdelar fram i tre etapper: Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. Ett boende med stadens alla fördelar men med skärgården precis inpå.
 
För att fira att första etappen Täljö Strandäng är i full gång, arrangeras den 27 maj Täljöhalvöns dag. Det här blir en heldag full av roliga och spännande aktiviteter för både barn och vuxna, som arrangörerna har som mål ska bli ett årligt återkommande evenemang.
 
Under dagen kommer de små att kunna hoppa hoppborg, träffa en trollkarl som gör ballongdjur, skapa i pysselhörnan, prova ponnyridning och äta korv, medan de vuxna kan njuta av en riktigt god kaffe i den mobila espressobaren. Och alla är välkomna att följa med på en traktortur för att få en bättre bild av området som inom en snar framtid kommer att vara fullt av bostäder, service och butiker.
 
På plats finns samtliga byggföretag med projekt och bostäder till försäljning i området: Bonava, Peab, Credentia, Svenska Vårdfastigheter och Derome. Du träffar även arkitekter, projektledare samt kommunens representanter och får höra mer om hur det är bo, med havet som granne, i ett av Österåkers kommuns mest expansiva områden.
 
Har du Facebook kan du anmäla intresse och läsa mer här, har du inte det är du precis lika välkommen ändå!
 
Var: Täljövikens konferensgård, Täljöviksvägen 10, 184 92 Åkersberga
När: Söndag den 27 maj
 
Vi ses den 27 maj!

Nyheter