Välkommen att prova på Yoga i Täljö Strandäng 6:e & 20:e juni

Upptäck vackra Täljö Strandäng kring en brygga vid havet samtidigt som du ger kroppen kärlek. Nu bjuder Yogabolaget i Åkersberga och instruktören Cecilia på två kostnadsfria Yoga-pass. Anmäl dig redan idag!

Med havet som front utvecklas Täljöhalvön med tre nya stadsdelar, Täljö Strandäng, Näsängen och Kanalstaden. Den första stadsdelen att stå klar är Täljö Standäng och här har många redan flyttat in. Kom och upptäck denna vackra stadsdel samtidigt som du och familjen är med på yoga. Det finns också en fin skärgårdsinspirerad lekplats för de minsta barnen och stora härliga gräsytor att leka fritt på.

Cecilia driver Yogabolaget i Åkersberga där de idag är sju yogalärare. På Täljöhalvön kommer de under hela sommaren erbjuda yogaklasser varje söndag mellan kl. 9-10. Nu ser hon det som en fin möjlighet att låta yogasugna personer prova på Yoga på Täljöhalvön – med havet som front.

– Jag tycker att det ska bli jätteroligt att träffa nya människor i ett område som är nytt för mig. Det är väldigt vackert på Täljöhalvön och man tar vara på naturen på ett bra sätt. Nu ska vi också vara vid havet vilket är fantastiskt och jag ser fram emot att flera ska få prova på Yoga, stora som små, säger Cecilia.

Yogaeventen hålls vid den nybyggda bryggan i Täljö Strandäng (se karta nedan). 30 deltagare får delta per pass och det är helt kostnadsfritt. Ta med egen yogamatta eller annat liggunderlag, exempelvis en filt.

Datum och tider

6 juni: Kl. 10:00 – 11:00 samt kl. 11:30 – 12:00

20 juni: Kl. 10:00 – 11:00 samt kl. 11:30 – 12:00

Under tiderna 10:00 – 11:00 sker yoga för vuxna, både för nybörjare och erfarna.

Under tiderna 11:30 – 12:00 sker yoga för barn och familjer.

Anmälan

För att anmäla dig/er, klicka här och välj ert datum.

Eventet tillsammans med Yogabolaget i Åkersberga sker enligt nuvarande restriktioner. Ett tryggt avstånd mellan deltagarna kommer att hållas. Stanna hemma om du känner dig sjuk.


Nyheter